Siku 2019 modellen

Siku 2019 modellen en miniaturen

Ondertussen is al al nieuws naar buiten gekomen over de Siku 2019 modellen. Opmerkelijk is dat er nieuws is over modellen welke in januari 2019 al uit moeten komen. Op dit moment is er nog niet zoveel over details te vertellen, er is al wel een afbeelding door sikumuseum online gezet om een eerste indruk te krijgen.

Siku januari 2019 modellen
Siku januari 2019 modellen

 

De volgende modellen zijn op deze afbeelding te zien:

  • Siku 0890 hoovercraft
  • Siku 6323 sportwagens
  • Siku 0894 verkeersborden
  • Siku 1685 vrachtwagen met kipper opbouw en kipper aanhanger

De modellen die wel totaal nieuw lijken te zijn:

  • Siku 1794 John Deere mais hakselaar 8500
  • Siku 3289 Fendt 1042

Siku kwaliteit

Heb je nog geen ervaring met Siku? Deze Duitse fabrikant maakt ondertussen al meer dan 40 jaar schaalmodellen, miniaturen en speelgoed. Er zijn zowel eenvoudige; echte speelgoed, modellen zoals de metalen auto’s die hierboven te zien zijn  als natuurgetrouwe schaalmodellen. Zoals de Fendt hierboven is te zien heeft deze prima details. Hierdoor zijn de duurdere modellen van Siku zowel geschikt voor verzamelaars als opgroeiende kinderen.

Siku bericht over 2019 modellen

Er komen veel nieuwe berichten van Siku naar buiten. Als hierboven al benoemd is het apart dat er in januari al enkele modellen beschikbaar komen. Nu is het onderstaande persbericht vrijgegeven en oa op Sikumuseum.nl te vinden.


“Het Siku-merk blijft groeien van kracht met een succesvolle groei dit jaar en kijkt uit naar verdere groei in 2019.
Dit succes is het resultaat van een toenemend aantal winkels en van nieuwe releases.
Voor het eerst zal er in januari een januari-release verschijnen, die verkopers een kans zal geven om hun assortiment in januari te vernieuwen, zodat de liefhebbers nieuwe modellen hebben die ze vroeg in het jaar kunnen verzamelen. Er zullen verdere releases zijn in maart, juni en september.
Terwijl Siku in januari het 1:32 bereik blijft ontwikkelen met een Fendt, nieuwe Siku Control in maart en 1:50 JCB in september, is een uitstekende groei voortgekomen uit het blistergamma.

Binnen de blisterreeks zullen er in 2019 meer dan 20 nieuwe modellen zijn, met specifieke Britse modellen en drie pakketversies (oorspronkelijk gepland voor 2018 – nu beschikbaar in januari). Er zullen ook nieuwe giftsets geïntroduceerd worden voor 2019.

De mix van authentieke gelicentieerde auto’s, vrachtwagens, bouw- en boerderijmodellen tegen betaalbare prijzen is aantrekkelijk voor retailers die willen inspelen op impulsaankopen en tegelijkertijd een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. Het enorme assortiment binnen het assortiment biedt het hele jaar door verkoop. “

Siku Control 2019 bestuurbare modellen

In 2019 komen er blijkbaar meerdere nieuwe Control32 modellen op de markt. Van Siku zelf wordt er tot nu toe weinig vrijgegeven. Via diverse kanalen krijgen we wel steeds meer informatie. Zoals dat de nieuwe Siku modellen een Bluetooth verbinding kan opbouwen en dan met een App te besturen is. Wat we in ieder geval weten is dat de volgende 3 modellen waarschijnlijk op de markt komen:

Siku Control Claas Xerion 5000 bestuurbaar

Siku Control Fendt 933 met voorlader bestuurbaar

Siku Control John Deere 7310R voorlader bestuurbaar